x

Green Day redder menneskeliv

Green Day redder menneskeliv

Green Day kan nu også skrive ”redningsmænd” på CV’et, rapporterer NME.com via avisen Halifax Evening Courier. Eller måske rettere: Det kan kunstneren bag coveret til bandets kommercielle comeback ”American Idiot”, som rygter vil vide er i gang med at blive omdannet til en rock-musical efter klassisk ”Tommy”- og ”The Wall”-forbillede.

Da 12-årige Ruby Wilson fra Halifax, England fandt en håndgranat fra anden verdenskrig i sit hjems baghave, vidste hun i første omgang ikke, hvor sprængfarligt fundet var. Først da hun kom i tanker om omslaget til ”American Idiot” – der viser netop sådan en årgangs-håndgranat – blev hun enig med sig selv om, at det nok var klogest ikke at pille ved den lille runde dims.

I stedet blev en bombeenhed tilkaldt og kvarteret evakueret, så håndgranaten kunne transporteres og detoneres i god ro og orden. Alt endte således i fryd og gammen – og så siger de, at rock’n’roll korrumperer ungdommen. Eneste løse ende i historien er denne: Hvad i alverden lavede en sprængfarlig håndgranat fra anden verdenskrig i Wilson-familiens baghave?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA