x

Dúné lægger vejen forbi Danmark

Dúné lægger vejen forbi Danmark

Den succesfulde, danske gruppe Dúné, der oprindeligt kommer fra den midtjyske by Skive, har igennem flere år været bosat i Berlin. Nu vender de dog blikket mod nord for at spille deres "Wild Hearts"-efterårstour på tolv forskellige spillesteder fordelt over hele landet.

Albummet, der ligger til grund for den vordende Danmarksturné, Wild Hearts, udkom tilbage i februar i år. GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen kvitterede med fem stjerner for Skive-bandets tredje studiealbum og skrev blandt andet: "Wild Hearts er ikke bare Dúné i en klædelig ny retning og deres stærkeste samling sange til dato, det er også bare en helt igennem ublu og selvsikker rockplade."

Til efteråret svinger bandet blandt andet forbi Pumpehuset i København, og hele to gange lægger de vejen forbi det aarhusianske spillested Fatter Eskil, der i år kan fejre 40 års jubilæum som intime værter for en bred vifte af kunstnere.

Dúné søger i øvrigt opvarmningsbands til den danske "Wild Hearts"-tour. Det sker i samarbejde med Local Heroes. Hvis du og/eller dit band ønsker at ansøge, så læs mere her.

Datoerne for Dúnés "Wild Hearts"-tour:

04.10. Assens, Tobaksgaarden 

05.10. Kolding, Godset 

10.10. Grenå, Pavillonen 

11.10. Vejle, Bygningen 

12.10. Odense, Kulturmaskinen  

17.10. Sønderborg, Sønderborghus 

18.10. Aarhus, Fatter Eskil 

19.10. Aarhus, Fatter Eskil 

24.10. København, Pumpehuset 

25.10. Herning, Fermaten 

26.10. Randers, Turbinen 

02.11. Næstved, Vershuset  

Find billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA