x

Roskilde Festival udsolgt

Roskilde Festival udsolgt

I går kunne vi meddele, at Roskilde Festival 2006 var ”næsten udsolgt” – med opfordring til alle interesserede om at haste til billetlugerne. I dag er det så blevet officielt: Partoutbilletterne til Roskilde er definitivt samt helt og aldeles udsolgt. Kom ikke og sig, vi ikke havde advaret jer.

Salget er gået over al forventning, rapporterer festivalen, der ikke uden stolthed melder udsolgt ti dage før festivalens start. Eneste plaster på såret for de billetløse er, at søndagsbilletter stadig vil kunne købes på dagen, hvor medborgere over 60 desuden kan komme ind kvit og frit ved forevisning af billed-id. Ellers er der kun børnebilletterne at satse på – de bliver aldrig udsolgt, meddeler festivalen.

Vi har skrevet det før og vi skriver det igen: Årets Roskilde-program hyldes vidt og bredt som det bedste længe, ikke mindst takket være vægtige profiler som Bob Dylan, Morrissey, Roger Waters og Guns N’ Roses, hotte navne som Scissor Sisters, Franz Ferdinand, The Strokes, The Streets, Arctic Monkeys og Kaiser Chiefs – for ikke at nævne den frodige underskov af hypede og spændende nye bekendtskaber, der altid møder de musikinteresserede på Roskilde Festival. Men vi havde stadig gerne set The Who på dyrskuepladsen – de er lige i nærheden i festivaldagene, hvor de spiller i Belgien og England og endda har et par hviledage, hvor de snildt kunne have stået af i Roskilde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA