x

Hør Burhan G hylde sin mor med følsom sang

Hør Burhan G hylde sin mor med følsom sang

Burhan G kommer i dag med et nyt singleudspil, der er anden singleforløber for Brøndby Strand-drengens fjerde studiealbum – det andet på dansk. Singlen "Kalder Mig Hjem" er en undskyldning og en kærlig hilsen til Burhan G's mor, som han føler, han har forsømt gennem årene.

– Den her sang har været længe undervejs. Det er nok den sang, som har været sværest at skrive i hele min karriere. Men måske også den vigtigste. Svær, fordi der er store følelser i spil, og ordene skulle komme rigtigt ud. Vigtigst, fordi den er skrevet til den mest betydningsfulde kvinde i mit liv.

Burhan G er ikke i tvivl om, at han er bagud på point, når det kommer til forholdet til forældrene. Derfor har popikonet forsøgt sig med en hyldest til kvinden, der har hjulpet ham hele vejen til stjernerne og har støttet ham hele vejen i det musikalske eventyr.

Burhan G slog for alvor først igennem i Danmark, da han ændrede sine skriverier fra engelsk til dansk. Det selvbetitlede album fra 2010 har indtil videre solgt 100.000 eksemplarer og 350.000 singler. Det nye album forventes at komme til oktober, og Burhan G har, som på det forrige album, selv stået for produktion, indspilning og sangskrivning. Det er endnu ikke sluppet ud, hvem den danske sanger arbejder sammen med på albummet, men:

– Jeg vil sige så meget, at det her land har de mest utrolige talenter. Og jeg er bare lykkelig for, at jeg får lov til at arbejde med de største af dem.

Første single fra Burhan G's kommende album var "Din For Evigt", der udkom i marts.

Hør Burhan G' nye single "Kalder Mig Hjem" på Spotify og WiMP:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA