x

“Michael Jackson chikanerede mig”

“Michael Jackson chikanerede mig”

Popstjerner må lægge ryg til lidt af hvert. Kyniske pladeselskabschefer, sultne sensationsjournalister og – ikke mindst – sindsforstyrrede fans. Tag nu bare Michael Jackson, der netop er blevet sagsøgt af Helen Harris-Scott for at overvåge, chikanere og true hende på livet.

Forløbet startede ifølge TMZ.com med, at Harris-Scott i 1986 begyndte at sende Jackson kort og breve, hvor hun erklærede sangeren sin kærlighed og beundring. Men The King Of Pop var sky og svarede hende kun gennem stråmænd og sin musik.

Tingene kørte af sporet omkring 1987, hævder Harris-Scott, da Jackson begyndte at udnytte sine ”forbindelser i det kriminelle miljø” til at pifte hendes bildæk og manipulere med bremserne. Hun hævder også, at sangeren fik installeret et GPS-system i hendes bil, der kunne spore hende overalt.

Og det blev værre endnu, hævder sagsøgeren, der blandt andet mener at have været overvåget i sit hjem af Jacksons agenter. Den skånselsløse popstjerne skulle også have manipuleret med Harris-Scotts mad og drikkevarer og truet hende på livet.

Harris-Scott forlanger en undskyldning fra Michael Jackson og at ”alt overvågningsudstyr øjeblikkeligt fjernes” fra hendes hjem. Nå ja, og så kunne hun godt tænke sig en erstatning i nabolaget af 700 millioner kroner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA