x

Foo Fighters indspiller nyt album i 2014

Foo Fighters indspiller nyt album i 2014

Fans af Foo Fighters kan nu begynde at se frem til en ny udgivelse, fortæller guitarist Chris Shiflett til Rolling Stone: "Vi er begyndt at øve" siger han og fortsætter: "Det var en meget kort session. Vi begynder at indspille det nye Foo Fighters-album i starten af næste år."

Sanger og guitarist Dave Grohl har tidligere udtalt, at det kommende album vil byde på noget helt specielt og ekstraordinært: "Det bliver ikke et konventionelt album," drillede Grohl og uddybede: "Vi kommer til at lave dette album på en måde, som ikke er set før, på en måde som ingen andre har gjort det før, og vi er ret begejstrede for det," fortalte han.

Det kommende album bliver nummer otte i rækken, siden de fem medlemmer sendte deres debut på gaden i 1995. Sidst udgav Foo Fighters "Waisting Light" i 2011, som GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez anmeldte og gav fire stjerner: "Allerede fra åbningsfuldtræfferen Bridge Burning buldrer og tonser albummet støt derudad med bundsolid tung rock og rul, som man efterhånden har lært at forvente det af bandet,"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA