x

Cockney Rejects gæster Danmark

Cockney Rejects gæster Danmark

Cockney Rejects har siden 1980 været med til at revolutionere punk-scenen, og de er nu klar til at spille i Danmark. Nærmere betegnet kan man den 7. oktober i år opleve Jeff "Stinky" Turner og de andre "rejects" på Loppen i København. Det er ikke første gang, Cockney Rejects spiller på netop dette spillested. I 2010 gav bandet koncert på Loppen i forbindelse med Punk-And-Billy-Bash #30.

Anført af de to brødre, Mick og Jeff Turner, der også er konkurrence-boksere, var Cockney Rejects med til at starte punk sub-genren "Oi!" med nummeret "Oi! Oi! Oi!" fra 1980. Som forord til selvbiografien "Cockney Rejects", der er skrevet af Turner, konkluderer selveste Morrissey, at Jeff Turner tydeligvis synger for at undgå at myrde nogen. Udtalelsen fra Morrissey giver en forsmag på den slagkraft, som frontmand Turner og resten af bandet besidder, hvilket har været medvirkende til bandets nu mere end 30 år lange karriere. 

Cockney Rejects har med de mange år i bagagen flere hits bag sig såsom "Flares 'N' Slipper", "Badman", "We Can do Anything" samt cover-versionen af West Ham-sangen "I'm Forever Blowing Bubbles". Senest udgav punklegenderne albummet "East End Babylon" i 2012.

Billetter til koncerten kan købes fra i dag via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA