x

Nik & Jay udsender ny single

Nik & Jay udsender ny single

Dansk hiphops popdrenge Nik & Jay er ved at være klar med nye landeplager til den danske nation. Album nummer et og to solgte tilsammen over 250.000 eksemplarer, og nummer tre forvarsles nu med førstesinglen ”Boing!”. Hvad der gemmer sig bag den onomatopoietiske titel – et gæt: Måske noget med at ryste røven? – vil givetvis åbenbare sig på landets radiostationer, hvor Nik & Jays singler hidtil har huseret mere end flittigt.

Videoen til ”Boing!” er just blevet optaget og er i klipperummet, meddeler duoens pladeselskab EMI Music. Den dukker op på de danske tv-stationer ”om få dage”, advarer de. Det endnu unavngivne album nummer tre skulle også være i kassen, men det må vi vente på lidt endnu: Først den 25. september ligger det klar i din lokale pladebiks.

Ellers er Nik & Jay som bekendt aktuelle som en del af årets Grøn Koncert-karavane. Fra den 14. til den 23. juli runder den turnerende festival syv danske byer med et forudsigeligt stærkt line-up af populære favoritter: Magtens Korridorer, Tina Dickow, Anden (med band) og L.O.C. giver den som friske nye talenter på Grøn Spot-scenen, mens Poul Krebs, Nephew, Thomas Helmig og altså Nik & Jay spiller op til udendørshygge på hovedscenen.

Grøn Koncert


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA