x

Beady Eye-guitarist kommer sig over alvorligt fald

Beady Eye-guitarist kommer sig over alvorligt fald

Beady Eye kunne tidligere på måneden oplyse, at deres guitarist Gem Archer (nummer to fra venstre på foto) den 1. august faldt ned ad trapperne i sit eget hjem, hvilket resulterede i alvorlige skader i hovedet. Den uheldige hændelse tvang bandet til at aflyse deres koncert til den britiske V Festival den forgangne weekend og flere koncerter i Belgien og Japan i begyndelsen af august.

Nu kan bandet så fortælle bekymrede fans, at de forventer, at Gem Archer langsomt, men sikkert vil komme sig over den alvorlige skade: "Et stort tak til alle, der har været i kontakt med os for at sende støttende beskeder til Gem efter hans ulykke," skriver Beady Eye på deres hjemmeside og fortsætter: "Vi har det forfærdeligt over aflysningen af vores shows, men takker for jeres forståelse for, at vi må prioritere vores ven og hans velbefindende."

Hvornår Acher forventes at være på benene igen vides dog ikke. Han kone Lou skrev i weekenden på Twitter: "He needs to mend, how long it will take I'm not sure."

Den 46 år gamle Acher, der er tidligere medlem af Oasis, dannede sammen med Liam Gallagher og de andre Oasis-medlemmer Beady Eye, efter Noel Gallagher forlod bandet i 2009. Siden dannelsen har Beady Eye udgivet to album, hvor deres seneste album "BE" udkom i juni i år, et album som fik fire stjerne af GAFFAs anmelder Kristian Petersen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA