x

Hør nye sange fra Nine Inch Nails

Hør nye sange fra Nine Inch Nails

De nyeste udspil fra Nine Inch Nails alias Trent Reznor, sangene "Everything" og "Came Back Haunted", er netop blevet udgivet. Numrene kommer i kølvandet på tre andre sange, "Copy of A", "Find My Way" og "Disappointed" fra det nye album, som tidligere er blevet offentliggjort. "Copy of A" har været åbningsnummeret til gruppens seneste liveshows. Du kan herunder høre singlen "Everything" samt se og høre "Came Back Haunted" med den tilhørende video, der er instrueret af David Lynch. 

Alle sangene er som sagt en del af det kommende Nine Inch Nails-album "Hesitation Marks", der er sat til at udkomme den 3. september. På albummet vil man blandt andet opleve gæsteoptrædener fra bassist Pino Palladino, der har spillet med blandt andre The Who, samt Fleetwood Mac-guitarist og -sanger Lindsey Buckingham.

"Hesitation Marks" bliver det første Nine Inch Nails-album siden "The Slip" fra 2008, der fik tre stjerner af GAFFAs anmelder Thomas Borre. Sidste gang Razor og hans følge besøgte Danmark var i 2009, hvor de gav koncert til Roskilde Festival, hvor de sneg sig op på fire stjerner med ordene: "Hvordan Reznor kan mobilisere så meget intensitet, som vi her var vidne til, er stadig et under, men man forstår godt, hvordan den 44-årige har fået en krop, der stadig kun overgåes af Henry Rollins'."

Nine Inch Nails blev startet op tilbage i 1988 og har siden da udgivet en stribe studiealbum, hvor "Hesitation Marks" bliver det niende i rækken. Bandet blev i sin tid startet op af Trent Renzor, og han er i dag det eneste officielle medlem af bandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA