x

The BossHoss til Danmark

The BossHoss til Danmark

Var det noget med en gungrende country-udgave af White Stripes’ ”Seven Nation Army”? Eller hvad med Britney Spears’ ”Toxic” udsat for western-guitar og vrinskende heste? Hvis svaret er ja og ja, er The BossHoss svaret på dine vildeste drømme. De syv gale cowboys er en national besættelse i hjemlandet Tyskland, hvor deres ironiske countryudgaver af pophits – tilsat bredskygget hatte og wifebeater – ligger top ti på albumhitlisten og trækker fulde huse.

Om The BossHoss kan gentage succesen i lille Danmark, vil tiden vise. Foreløbig køres de tyske kanoner i stilling med koncerter på Stengade 30 og Nibe Festival, perfekt timet med udgivelsen af bandets album nummer to ”Rodeo Radio”, der udgives herhjemme mandag den 26. juni. Etteren, ”Internashville Urban Hymns” solgte faktisk forbløffende 100.000 eksemplarer i det tyske.

Både på Stengade 30 og i Nibe ”står Boss Hoss til rådighed for at dele en historie om ensomme aftener på prærien eller om nætterne på westens bedste bordel!” lover bookingselskabet Offbeat, der ikke er blege for at garantere et ”fantastisk show”. Et fænomen er de uden tvivl, tyskerne, men er de mere end en skæv idé og et stort glimt i øjet? Svaret findes derude – altså nærmere bestemt i Stengade 30 den 28. juni 22.00 og dagen efter på Nibe Festival klokken 14.30.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA