x

Jonas Alaska optræder med Folkeklubben og engelske Lau

Jonas Alaska optræder med Folkeklubben og engelske Lau

I dag og i morgen kan Jonas Alaska opleves live på årets udgave af Tønder Festival, hvor nordmandens egen version af americana og klassisk sangskrivning kan opleves i Telt 2, sammen med Folkeklubben samt i Spejlteltet sammen med engelske Lau.

Live har Alaska indtil videre spillet på Spot Festival to år i træk og spillet to turnéer i Danmark i efteråret 2012 samt maj 2013. Jonas Alaskas første koncert på dansk grund var på Spot Festival 2012, hvor GAFFA gav fem stjerner og kaldte musikken "fabelagtig sangskrivning, skrevet i et let forståeligt sprog, men aldrig banalt og forsimplet."

Jonas Alaska blev sidste år som den eneste norske kunstner nomineret til intet mindre end tre priser ved det norske svar på DMA – Spellemannprisen 2011 – for sit debut-album og vandt prisen som årets nye navn

Til november er der igen mulighed for at opleve Jonas Alaska, når han er special guest for Melissa Horn på hendes turne i Sverige og Danmark. De to mødte hinanden sidste år til optagelserne af DR's Juleshow.

Forud for turnéen udgives det aktuelle album "If Only As A Ghost" i Sverige.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA