Lars Ulrich gæst ved Alice In Chains-koncert

Lars Ulrich gæst ved Alice In Chains-koncert

Alice In Chains er, som mange nok ved, på tur igen, på trods af den manglende karismatiske forsanger Layne Staley tragiske overdosis-død. Bandet er blevet samlet igen, og grunge-kongerne trykker den af med gode anmeldelser til følge. De har fået den ny forsanger William Duvall, der på bedste vis forsøgte at udfylde den utaknemmelige rolle. Fans råbte forinden blasfemi, men var alligevel mødt op i Vega for at hylde de resterende medlemmer.

De skeptiske fans måtte dog alligevel hurtigt se sig overrumplet, da et oplagt Alice In Chains baskede gang i løjerne, så gulvet gyngede i Vega. GAFFAs anmelder beretter begejstret om gårsdagens koncert med super opvarmning af Stone Sour. 5 stjerner blev det til.

Aftenens store kirsebær på toppen af metal-flødeskumskagen blev proppet på, da Lars Ulrich pludselig troppede op, og gæste-tæskede tønderne til ”Man In The Box” – Vega måbede og skreg begejstret. Ulrich holdt en lille tale, på dansk, selvsagt, og lovede, at der var nyt på vej fra Metallica. Læs anmeldelsen af koncerten via nedenstående link.

Læs anmeldelsen via dette link


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA