x

Ulige Numre afslører supportnavne til efterårstour

Ulige Numre afslører supportnavne til efterårstour

Se flere nye GAFFA-billeder af Ulige Numre i GAFFAs gallerisektion

Ulige Numre har netop har udgivet deres debutalbum "Nu Til Dags", hvor singlen "Blå" er blevet vel modtaget, og albummet gik i sidste uge direkte ind på førstepladsen på albumhitlisten. Til september drager de ud på deres mest omfattende tour til dato. Bandet, der fik stor succes, allerede da de udgav debutsinglen "København" i efteråret 2011, lægger vejen forbi 18 af Danmarks største byer. Til det formål er tre upcoming bands blevet udvalgt til at åbne ballet, inden hovednavnet overtager og giver deres koncert.

Nu Til Dags-turnéen starter den 19. september i Aarhus og slutter den 26. oktober i Store Vega i København. Hvert opvarmningsband får lov til at spille seks koncerter, og valget er faldet på:

Schultz and Forever

19-årige Jonathan Schultz er skikkelsen bag enmandsprojektet, som flere musikmedier har erklæret deres kærlighed til. Heriblandt GAFFA, der kvitterede med 4 stjerner for debut-ep'en "Céline". Vokalen og sangene er bygget op om et velklingende, folk-inspireret fingerspil og en særegen, nasal stemme, der lægger op til koncentreret lytning. Ulige Numre mødte Jonathan Schultz sidste år, da de begge varmede op Raveonettes i Store Vega.

My Bubba

My Bubba er to unge damer, hvis langsomme musik kaldes godnatsange fra landet med én del sweettalk, én del mumbojumbo og én del ren visdom – i hvert fald hvis det står til pigerne selv. Bubba spiller guitar og Banjo og My spiller på en gammel harpe, og tilsammen debuterer de på Fake Diamond Records til efteråret.

Razika

Det internationale bidrag til "Nu Til Dags"-touren leveres af norske Razika, der består af fire unge damer fra Bergen. De udsendte tidligere på året deres andet album, som er ved at bane vej for en lovende karriere i Norden. Razika spiller en blanding af ska og indiepop og synger ligesom Ulige Numre på deres modersmål.

Københavnerdrengene fra Ulige Numre er blevet tilgodeset i høj grad, når det kommer til airplay i radioen, og specielt P3 har en forkærlighed for Ulige Numre, der tilbage i 2012 vandt P3 Guld i kategorien P3 Talentet. Derudover modtog singlen "København" prisen for "Årets Sang" ved kritikernes awardsshow Steppeulven samme år. Nu kan de så opleves i hele Danmark, og koncertdatoerne ser således ud:

19.09. Århus, Voxhall (Support: Schultz and Forever)
20.09. Frederikshavn Maskinhallen (Support: Schultz and Forever)
21.09. Aalborg, Studenterhuset (Support: Schultz and Forever)
 
26.09. Odense, Posten (Support: Schultz and Forever)
27.09. Esbjerg, Tobakken (Support: Schultz and Forever)
28.09. Sønderborg, Sønderborghus (Support: Schultz and Forever)
                                                                                    
03.10. Kolding, Godset (Support: My Bubba)
04.10. Herning, Fermaten (Support: My Bubba)
05.10. Horsens, Kulisselageret (Support: My Bubba)
 
10.10. Roskilde, Gimle (Support: My Bubba)
11.10. Vordingborg, Stars (Support: My Bubba)
12.10. Holbæk, Elværket (Support: My Bubba)
 
17.10. Albertslund, Forbrændingen (Support: Razika)
18.10. Rønne, Musikhuzet (Support: Razika)
19.10. Ballerup, Baltoppen (Support: Razika)
 
24.10. Slagelse, Badeanstalten (Support: Razika)
25.10. Frederiksværk, Gjethuset (Support: Razika)
26.10. København, Store Vega (Support: Razika)
 
Find billetter til koncerterne via GAFFA Live.
 
Se flere nye GAFFA-billeder af Ulige Numre i GAFFAs gallerisektion

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA