x

Oplev en one-man-rock-cabaret til Aarhus Festuge

Oplev en one-man-rock-cabaret til Aarhus Festuge

Det canadiske 2B Theatre Company præsenterer den multitalentfulde musiker Hawksley Workman, når Festugen løber af stablen. Showet kommer til at foregå den 1. og 2. september på VoxHall i Aarhus.

Rock-showet er baseret på Euripides "The Bacchae", hvor der skabes en pop- og glamrock-hybrid over historien, hvor verden er styret af en grådig og undertrykkende konge. Underklasserne laver en spirituel, hedonistisk revolution – stærkt fremprovokeret af vin, ecstasy og rituel galskab. Workman demonstrerer i forestillingen, at han er en kompetent og meget musikalsk begavet kunstner, når han ubesværet og demonstrativt betjener flere instrumenter blandet med nye, teknologiske tiltag. Med sin fødder plantet solidt i rockmusikken sorte muld viser han med dette show, at han samtidig kan skabe nye sammenhænge og give musikken nyt liv.

Pressen har blandt andet skrevet:

"En Juno-vindende (canadisk musikpris, red.) singer-songwriter, multiinstrumentalist, skuespiller og producer. Workman er en fantastisk sanger med både en tenors stemme, rockens growl og en soprans klang og renhed, når han vil det. Hans rækkevidde og kontrol er stratosfærisk." – The Chronicle Herald (Halifax)

"Det er en tour de force optræden, der hypnotiserer med et behændig glimt i øjet og knivskarp humor." – Calgary Sun, der giver showet 4 ud af 4 stjerner.

Den canadiske rockmusiker og singer-songwriter har udgivet hele 11 studiealbums i sin karriere, hvilket det må siges at være en nogenlunde solid præstation af en fyr på 38 år. Han spiller på næsten alle tænkelige instrumenter både på indspilninger, og når han optræder live.

Oplev hans show "The God That Comes" til Aarhus Festuge. Billetter kan findes vis GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA