x

Youngblood Brass Band gæster Danmark

Youngblood Brass Band gæster Danmark

Amerikanske Youngblood Brass Band optrådte med stor succes til dette års Distortion Festival. Koncerten blev afholdt på Pumpehuset og optrådte for en udsolgt sal, hvor publikum tog godt imod det ekstravagante og vanvittige brass-projekt. Bandet er kendt som grundlæggere af genren riot brass og spiller en blanding af New Orleans-jazz, punk-etos og hiphop. Man kan sige, at de er midtvestens svar på The Roots, og de har begejstret på mange breddegrader med deres liveshows.

Youngblood Brass Band blev dannet tilbage i 1995 af en flok gymnasieelever og udgav to år senere debutalbummet "Better Recognize", som imidlertid blev udgivet under navnet "One Lard Biskit Brass Band. I 1998 tog bandet dog en beslutning om at skifte til det, om end lange, så lidt mere mundrette, nuværende navn. Bandet har denne sommer udgivet deres syvende studiealbum "Pax Volumi".

Det er i forbindelse med promoveringen af dette album, at Danmark igen får lov til at opleve det store orkester i fuld vigør, når de til november gæster VoxHall 11. november og Pumpehuset 12. november i København.

Billetter kan findes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA