x

Peter A.G. tager på Danmarksturné

Peter A.G. tager på Danmarksturné

Efter mere end 40 år i gruppen Gnags gik Peter A.G. Nielsen sidste år solo med "Det Scene Show", hvor han kastede sig ud som folkesanger. Nu er han igen klar med et nyt soloshow, som han til efteråret rejser landet tyndt med.

Showet "Velkommen til KøbenhAGn" handler, som titlen også antyder, om Danmarks hovedstad. A.G. har dog lovet, at det ikke alt sammen kommer til at handle om København, da der også er sange om Jylland og de kære jyder. Showet handler generelt set om Danmark, bare set fra hovedstaden.

Med det andet show på to år lader det til, at Peter A.G. har fundet sig godt til rette som solist. Hans sidste opvisning "Det Scene Show" kom ud i 2011, hvor GAFFA også havde en udsendt anmelder tilstede. Her gav Espen Strunk fra vores redaktion showet tre stjerner med ordne: " Hvor fortællingen om Peter A.G. har svært ved at fænge, så klæder det til gengæld veteranen at slå over i en klassisk spillemandsmusik, der passer til manden og der, hvor han er i livet. Bedst fungerer hans nyvundne solokarriere, når musikken bliver let rugende, og han hengiver sig til mere reflekterende momenter, som det eksempelvis sker i den fine 'Det Er Efterår'," skrev GAFFAs anmelder.

Du kan finde turnéplanen for "Velkommen til KøbenhAGn" her.

Billetter kan findes igennem GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA