x

Se The National som legebørn

Se The National som legebørn

I musikvideoen til The Nationals nye single leger brødrene Dessner, Devendorf og Matt Berninger på livet løs. Selvom "Graceless" i vanlig The National-stil er melankolsk, bliver der leget i pool, rutsjet på vandrutsjebane, spillet øl-baseball og skudt med madvare.

Nummeret "Graceless" er den tredje single fra The National albummet "Trouble Will Find Me", der udkom i maj tidligere i år. Albummet blev dengang anmeldt af GAFFAs Michael José Gonzalez, der viste stor begejstring med fem stjerner.

"Trouble Will Find Me er således ganske som sine tre seneste forgængere fyldt med gode sange med holdbare melodier, der håndteres til UG af Matt Berningers let mumlende baryton, som pakkes ind i et dragende dystert univers, hvor der er godt med plads til detaljer og nuancer i krogene," skrev GAFFAs anmelder om albummet.

The National gav til dette års Roskilde Festival en velanmeldt koncert, som også fik fuldt hus med seks stjerner af GAFFA. Bandet spiller heldigvis i Danmark igen den 2. november i Forum.  Du kan selvfølgelig finde billetter igennem GAFFA Live.

Imens du venter på, at de fem herrer kommer til landet igen, kan du nyde deres seneste musikvideo her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA