x

Hør Camille Jones' nye elektropop-single

Hør Camille Jones' nye elektropop-single

Eks-Aarhus-pigen Camille Jones er på gaden med den nye single "Waiting", der er første udspil fra en ep, der udkommer engang, inden året rinder ud. Det var egentlig meningen, at Camille Jones skulle have udgivet en dansksproget ep i foråret, men en uge før release ombestemte hun sig og lagde pladen på hylden til fordel for en kreativ proces og nye udfordringer.

Den danske singer-songwriter var bare ikke tilfreds med resultatet, og følelsen omkring ep'en var forkert. Beslutningen om at droppe den lukkede imidlertid op for nye muligheder, og der var pludselig tid til, at Camille Jones kunne angribe den kreative proces på en måde, hun ikke har haft tid til længe.

Pludselig var kalenderen gabende tom, men der var noget, der var faldet til ro inde i mig. Så begyndte jeg at gøre, som jeg har gjort førhen: Sidde i min stue og selv producere og programmere fra bunden, fortæller Camille Jones.

På den nye ep har hun arbejdet 100 procent efter devisen om, at mavefornemmelsen skal være rigtig, og at det ikke er vigtigt at lyde, som alle andre synes, man skal lyde – men at holde fast i det personlige udtryk. Det mener hun at have fundet i løbet af sommerens indspilninger:

– Så kunne jeg høre det, da det var færdigt: Det er virkelig sådan her, jeg gerne vil lyde! Så sendte jeg det til pladeselskabet, bare med en tekst, hvor der stod: "Sådan her vil jeg lyde, hvad synes I?" "Det er 110 procent dig", var der en, der sagde.

Camille Jones var tilbage i 2001 nomineret som Årets Danske Sangerinde for singlen "Nothing Comes From Nothing" og har haft et kæmpe, internationalt hit med sangen "The Creeps", som blev remixet af Fedde Le Grand i 2007 og endte på en flot 13. plads på den amerikanske Billboardliste – foran Madonna og Missy Elliot.

Hør den nye single "Waiting" via Spotify og WIMP:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA