x

Søren Huss drager på soloturné

Søren Huss drager på soloturné

Søren Huss har valgt at tilrettelægge en ny Danmarksturné, men denne gang bliver det helt på egen hånd uden hans såkaldte Huss-Band.  Den anerkendte kunstner tager således soloprojektet til nye højder, hvor han stemme kommer i absolut fokus. På den kommende turné er det numre fra Huss' to tidligere album, som bliver fremført i et akustisk one-man-show.

I de tidlige 00'ere havde Søren Huss stor succes med bandet Saybia, der dog valgte at holde pause i 2008. Derefter valgte Søren Huss gå videre på egen hånd, og han udkom i 2010 med sin solodebut "Troen & Ingen", der gik ind som nummer 1 på den officielle danske hitliste. Sidste år var han ude med efterfølgeren "Oppefra & Ned", der for alvor bekræftede Huss' potentiale som solist.

De to soloalbum fik henholdsvis fire og fem stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen, der beskrev den sidste udgivelse således: "Sangene på Oppefra & Ned er holdbare som selvstændige sange, hvor Søren Huss viser sig som en af de stærkeste danske sangskrivere for øjeblikket. Han formår på fornem vis at favne både det rugende mørke, den eftertænksomme skønhed og den poetiske lethed i sine sange,"

Man kan i løbet af efteråret opleve Søren Huss' soloturné følgende steder landet over:

24.10 Forbrændingen, Albertslund
25.10 Klaverfabrikken, Hillerød
31.10 Nygadehuset, Aabenraa
01.11 Skive Theater
02.11 Kulturstationen, Vanløse
06.11 Vejle Musikteater
07.11 Johannes Larsen Museet, Kerteminde
28.11 Det Musiske Hus, Frederikshavn 
30.11 Dexter, Odense

Find billetter via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA