x

Lambchop til København

Lambchop til København

For blot få dage siden kunne man læse, at det stilskabende, alternative country-kollektiv Lambchop, forventes at nedkomme med nyt udspil til august. Her er så en nyhed, der kun kan glæde americana-bandets mange herboende fans: En koncert på dansk grund med det albumaktuelle amerikanske musikensemble.

Lambchop har for længst opnået kultstatus med deres særegne eksistens og brede vifte af smukke sange, der har givet dem en stor fanskare i hele verden. Det var faktisk en ren tilfældighed, der fik den tidligere gulvlægger og nu altoverskyggende frontfigur Kurt Wagner, til at kaste sig over musik og tekster, for derefter at samle sine nærmeste 15-20 musikalske legekammerater i Lambchop. Siden da er det gået stærkt med produktiviteten, både i studiet og på livefronten.

Opfølgeren til det seneste og meget anmelderroste dobbeltalbum ”AwCmon/NoYouCmon” får titlen ”Damaged”, og kommer til at indeholde 10 numre, der spænder lige fra electronica til country-croon tilført strygere. Albummet kommer i handlen til august, og det er altså sange fra denne skive, foruden en række fra tidligere værker, der kan opleves live, når Lambchop gæster Store Vega den 15. oktober.

Billetsalget er startet via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA