x

Queens Of The Stone Age erklærer twerk-fri zone

Queens Of The Stone Age erklærer twerk-fri zone

Der er efterhånden meget få mennesker, som ikke har set eller hørt om Miley Cyrus' optræden til weekendens MTV VMA, og Queens Of The Stone Age er da heller ikke nogen undtagelse.

Josh Homme og hans bandmedlemmer har fået æren af at spille koncert i Brooklyns Barclays Center, hvor weekendens prisuddeling blev afholdt. Det bliver dog uden den famøse numsedans twerking, annoncerer bandet i en pressemeddelelse: "Den 14. december vil Brooklyn, New Yorks Barclays Center blive erklæret en (relativt) twerking-fri zone, da Queens Of The Stone Age vil spille deres første koncert som hovednavn i arenaen, de vil lade bamser blive liggende på merchandisebordet og i stedet bringe guitarer, trommer og andre live-instrumenter til Barclays scene."

Queens Of The Stone Age udgav i juni albummet "…Like Clockwork", som er bandets sjette siden det selvbetitlede debutalbum fra 1998. Det seneste udspil blev anmeldt af GAFFA, som gav det fire stjerner. Sidste gang bandet var på visit i Danmark, var til årets Roskilde Festival, hvor publikum kunne opleve det legendariske rockband på Orange Scene. Koncerten fik en flot anmeldelse af GAFFAs anmelder Christian Bækholm, der takkede bandet for deres besøg med fem stjerner.

Du kan høre den første single "My God Is The Sun" fra albummet "…Like Clockwork" her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA