x

Mikael Simpson klar med albumtitel og efterårsturné

Mikael Simpson klar med albumtitel og efterårsturné

Billede: Søren Solkær Starbird

Som tidligere nævnt på GAFFA.dk er Mikael Simpson klar med sit tredje studiealbum den 24. juli, og forventningerne er høje oven på de mange roser og priser til forgængeren ”De Ti Skud” fra 2004. Og nu har Simpson så i allersidste øjeblik fundet en titel til pladen: ”Stille & Uroligt”.

Simpson har tidligere fortalt, at det nye album skulle være mere bandorienteret end de to forgængere, men det fungerede alligevel ikke, så det er endt med, at Simpson selv – vanen tro – har lavet langt det meste hjemme i lejligheden med brug af stemme, guitar og laptop.

Simpson er også klar med en efterårsturné, der bringer ham til nogle ganske store spillesteder. Interessant er det for eksempel, at han ikke som vanligt spiller på VoxHall i Århus, men på Train, der har plads til 275 tilskuere mere end VoxHall, i alt 825. Den fulde turnéplan ser ud som følger:

14/09/06: Forbrændingen, Albertslund
15/09/06: Gimle, Roskilde
16/09/06: Stars, Vordingborg
22/09/06: Train, Århus
23/09/06: Studenterhuset, Aalborg
28/09/06: Pitstop, Kolding
30/09/06: Store Vega, København

I GAFFA juli, der er på gaden 29. juni, kan du læse et stort interview med Mikael Simpson, der blandt andet fortæller, at han skylder en lang række mennesker en undskyldning, fordi han har opført sig ubehøvlet over for dem. Og at han snart drager til Thailand igen, selvom han nær havde mistet livet dér ved tsunamikatastrofen i julen 2004.

Mikael Simpsons hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA