x

Kom til GAFFAs 30 års jubilæums-koncert fredag

Kom til GAFFAs 30 års jubilæums-koncert fredag

Den 30. august er det 30 år siden, at GAFFA så dagens lys i en baggård i Aarhus. Igennem de sidste tre årtier har magasinet fulgt og fortalt om tidens musikalske trends og de kunstnere, som har præget lydbilledet inden for alle de populære musikgenrer. I dag er GAFFA et anerkendt og velkendt navn inden for musik og servicerer hver måned omkring 500.000 læsere i Danmark, Norge og Sverige.

I anledning af jubilæet udgiver GAFFA albummet "Gi' Et Nummer", hvor bands og solister som blandt andre Nephew, Mikael Simpson og Tim Christensen har fortolket 11 danske klassikere fra de seneste tre årtier.

– Vi er meget stolte over at kunne præsentere en solid stak af Danmarks bedste og mest spændende kunstnere, der samlet set har fundet frem til en varieret og absolut stærk trackliste, fortæller GAFFAs redaktør Peter Ramsdal om udgivelsen, hvor man blandt andet vil kunne høre Ulige Numre fortolke Danseorkesteret og Mikael Simpson give Thomas Helmigs "Midnat i Europa." Læs mere om albummet her.

Den 30. august inviterer GAFFA til jubilæumsfest og releaseparty på VoxHall, hvor Ulige Numre (billedet), Go Go Berlin, Nelson Can og Kirstine Stubbe Teglbjærg, der alle medvirker på albummet, giver koncert. Dørene åbner klokken 19, musikken begynder klokken 20, og alle er velkomne. Ved den lejlighed kan du naturligvis også hilse på GAFFAs redaktion og købe albummet "Gi' Et Nummer".

GAFFAs Johan Lothsson og Kalle B samt Baldal er dj's.

Billetterne koster 130,- på Billetnet og ved indgangen, men er du medlem af GAFFAs fordelsklub GAFFA Plus Guld, koster de kun 30,-. Køb billettter og læs mere om GAFFA Plus Guld på gaffa.dk/plus.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA