x

Fotoserie: GAFFAs 30 års jubilæumsfest

Fotoserie: GAFFAs 30 års jubilæumsfest

Fredag den 30. august holdt GAFFA stor 30 års jubilæumsreception og efterfølgende koncert på og foran VoxHall i Aarhus lige ved siden af redaktionslokalerne på Vester Allé 15.

Festlighederne begyndte klokken 15 med reception for et inviteret branchepublikum, inden dørene åbnede for alle klokken 19 på VoxHall.

Ved receptionen var der akustiske optrædener fra Tim Christensen og Hymns From Nineveh og festtale fra en af GAFFAs første skribenter, den nuværende Smukfest-talsmand Poul Martin Bonde.

På VoxHall var der fire gange 45 minutters koncerter fra Kirstine Stubbe Teglbjærg, Ulige Numre, Go Go Berlin og Nelson Can og mellemliggende dj-sæt fra Kalle B, Johan Lothsson og Baldal.

Festen fungerede samtidig som release party for GAFFAs cd "Gi' Et Nummer", hvor 11 danske bands og solister, heriblandt de seks førnævnte, har fortolket et nummer fra de sidste 30 år. Læs mere om cd'en her.

En sjov detalje var, at forsangeren i Nelson Can, Selina Jane, ankom direkte fra Thomas Blachmans nye talentprogram på DR1, "Mentor", hvor unge musikere får konstruktiv kritik af etablerede musikere. Derfor gik Nelson Can også først på scenen klokken 00.40.

Af indlysende årsager anmelder vi ikke vores eget arrangement, men det var i hvert fald GAFFAs indtryk, at de hundredevis af gæster havde en rigtig god dag og aften – og det havde vi også. Se selv billederne, der forhåbentlig taler deres eget tydelige sprog, i GAFFAs gallerisektion:

Billeder fra receptionen

Billeder af Kirstine Stubbe Teglbjærg

Billeder af Ulige Numre

Billeder af Go Go Berlin

Billeder af Nelson Can


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA