x

Lady Gaga vil ikke dømme Miley Cyrus

Lady Gaga vil ikke dømme Miley Cyrus

I et interview med The Sun har Lady Gaga for nylig tilkendegjort sin mening om Miley Cyrus' optræden til MTV Video Music Awards, som var sidste uges mest omdiskuterede emne inden for verdenen af underholdning. Hvor andre kunstnere, medier og fans har været flittige til at ytre deres afsky ved Cyrus' optræden, har Lady Gaga valgt at se anderledes på tingene.

"Jeg vil ikke dømme Miley. Generelt synes jeg, at folk skal op med humøret, når det kommer til popmusik, det handler om underholdning. Det er til for at gøre folk glade. Der er specielt i Amerika en overdreven trækken rundt med kvindelige artister, og det vil jeg ikke bidrage til," udtaler Lady Gaga til The Sun.

I samme interview kommer Gaga, som er en af de helt store fortalere for homoseksuelles rettigheder, også ind på debatten om Rusland og landets forhold til den homoseksuelle minoritet. I forbindelse med Ruslands værtskab af vinter-OL udtaler sangerinden følgende:

"Et land, hvor så omfattende misbrug af unge i øjeblikket foregår, hvordan kan vi give så megen opmærksomhed til den del af verden og belønne dem for det?"   

Efter længere tid væk fra rampelyset er Lada Gaga med sin udtalelse således tilbage på alle fronter. Tidligere på måneden udgav hun en musikvideo til singlen "Applause", som er det første udspil fra hendes kommende album "Artpop". Videoen, som vises herunder, er allerede blevet set mere end 40.000.000 gange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA