x

Guns N’ Roses aflyser show

Guns N’ Roses aflyser show

Det nok mest ventede orkester på Roskilde Festival, Guns N’ Roses, udsatte i går deres show i Zürich, Schweiz. Den gamle Primus-trommeslager Bryan ”Brain” Mantia, der nu spiller med Axl og hans nye line-up, blev nødt til at vende hjem til staterne for at være ved sin højgravide kones side. Showet i Schweiz er blevet rykket til den 1. juli.

Reserve-trommeslager Frank Ferrer tager hans plads på resten af turnéen, og det bliver ham vi får at se på Roskilde, hvis alt går vel, og hr. Rose tropper op som lovet (bank under bordet, 7-9-13, salt over skuldrene, etc.). Næste GN’R-gig er på lørdag i Belgien, og ”Brain” vil være tilbage om fjorten dage, skriver NME.com.

I en relateret nyhed kan det nævnes, at Slash afviser gendannelse, ikke aner, hvordan rygterne tilbage i maj opstod, og at han og Axl slet ikke taler sammen. Rent faktisk sender Slash sin gamle forsanger julekort, men Rose svarer ikke på dem, siger han til mtv.com. Det andet originale Guns-medlem Izzy Stradlin, der rent faktisk har gjort Guns N’ Roses selskab på scenen på den nuværende turné, er til mange danske fans' skuffelse ikke sandsynlig som gæst på Roskildes Orange-scene – i hvert fald ikke, hvis man skal tro den yderst pålidelige GN’R-hjemmeside heretodaygonetohell.com.

Det gode Guns site!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA