x

Linkin Park udgiver ny single på alternativ facon

Linkin Park udgiver ny single på alternativ facon

Der er mange måder, hvorpå man kan offentliggøre nyt materiale. Tidligere på måneden skrev GAFFA om Aviciis albumcover-release, der skete igennem hans hjemmeside, hvor det var antallet af hashtags, der afgjorde, hvornår det blev vist. Nu er det Linkin Park, som har været i tænkeboksen for at finde en alternativ måde at udgive deres nyeste single "A Light That Never Comes" på.

Den 12. september udgiver bandet den nye single, men nysgerrige fans må igennem et online-spil, før de kan høre nummeret. Figurerne i spillet, som har fået titlen "LP Recharged", er Linkin Park-medlemmer selv. Brugere skal igennem spillet oplade en planet, der er løbet tør for energi, på forskellige bæredygtige måder. Man kan allerede nu skrive sig op til spillet på Facebook.

Linkin Park var senest albumaktuelle sidste år med "Living Things", der fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud under overskriften "Nu-metallerne genvinder formen på album nummer fem". Bandet albumdebuterede tilbage i 2000 med den storsælgende "Hybrid Theory".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA