x

Hør Pharfars opsang til den dvaske danske mand

Hør Pharfars opsang til den dvaske danske mand

Pharfar er ude med opfølgeren til landeplagen "La' Mig Rulle Dig". Med sin anden single "Mand" leverer han en syngende lussing til de dvaske mænd på natklubberne, der hverken kan håndtere branderten eller damerne.

Pharfars første single som solo-artist har rundet dobbeltplatin og efterfølges nu af toeren "Mand", som er en opsang til mænd, der hænger langs væggen på klubberne og ikke kan finde ud af det der med damerne. Singlen, som netop er udkommet, er endnu et bud på, hvad vi kan vente os af ep'en, som efter planen rammer gaden ved årets udgang.

Trommeslager, rapper, dj og producer Søren Schou alias Pharfar blev landskendt med trioen Bikstok Røgsystem og pladen "Over Stok og Sten" (2005), som blandt andet hittede med singlen "Cigar". Han vandt i 2006 en Danish Music Award for produktionen af selvsamme album. Siden da har han haft en pilfinger med i spillet på en lang række danske reggae-produktioner, blandt andet Natasjas "I Danmark Er Jeg Født" (2007), og senest som den ene halvdel af Donkey Sound for blandt andet Shaka Loveless, Wafande og Kaka.

"Mand" er co-produceret af producerkollektivet Okay Funky. Du kan få en forsmag på den kommende musikvideo her og høre sangen nedenfor på Spotify.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA