x

Vince Clarke er klar til at dj'e i Aarhus og København

Vince Clarke er klar til at dj'e i Aarhus og København

Vince Clarke, der er kendt fra nogle af 80'ernes, 90'ernes, 00'ernes og 10'ernes største engelske synth-pop-navne, Depeche Mode, Yazoo, Erasure og VCMG, lægger i september vejen forbi Aarhus og København, hvor han vil optræde som dj og blandt andet spille egne remixes af sine numre. Foruden Clarke selv vil aftenernes line-up bestå af NorthAce alias Kristian Riis og René Thalund, begge kendt fra Nephew, samt Champain Crew, der består af Gerth B og Sus Love. 

Arrangementerne med Vince Clark foregår på Train i Aarhus den 20. september og på KB3 i København den 21. september. Billetsalget er i gang, og til arrangementet på KB3 findes billetterne via GAFFA Live, og til koncerten på Train via billetnet.dk

Foruden de almindelige koncertbilletter er det også muligt at erhverve sig VIP-billetter, der giver adgang til at møde Vince Clarke.

Vi har fanget Vince Clarke for at høre lidt om, hvad vi kan forvente:

Ras Bolding: Du optræder som DJ i Sverige d. 19. september og i Danmark d. 20. og 21., hvor du spiller egne remix af Depeche Mode, Yazoo, Erasure, VCMG, etc, Kan du sige lidt mere om, hvad man kan forvente?

Vince Clarke: Jeg spiller den slags, jeg ville danse til - hvis jeg kunne danse.

Hvilket dj-setup benytter du? Vinyler, cd'er, computerfiler? Lidt af det hele?
 
Clarke: Jeg bruger Traktor og så nogle farligt fine hovedtelefoner.
 
Ras Bolding: Hvad går du efter når du remixer musik, også din egen? Hvordan er processen?
 
Clarke: Jeg remixer kun numre, hvis jeg føler jeg kan tilføje noget. Jeg modtager ofte numre, hvor jeg lytter og tænker: "det er perfekt!" Hvis jeg ser mulighed for at tilføje noget nyt til nummeret, så er jeg klar. 
 
Ras Bolding: Det er ingen hemmelighed, at du ejer en synthesizer eller to - hvad er seneste tilføjelse til dit studie, og hvorfor?

Vince Clarke: Jeg har liget fået min Arp 2500 tilbage. Den er blevet fikset. Jeg har haft den i nogen tid, men nu kan den bruges. Det er meget spændende.

Ras Bolding: Hvilke projekter arbejder du på for tiden, og hvad kan vi vente?

Clarke: Der skal Erasure-album ud til jul, og jeg arbejder på et nyt samarbejds-EDM-projekt. Et album.

Ras Bolding: Du er blevet spurgt et hav af gange, hvorfor du oprindeligt forlod Depeche Mode - dette er din chance for at finde på det mest gakkede svar overhovedet, og vi skal nok trykke det. Fandt de ud af, at du i virkeligheden var koldkrigsagent på jagt efter affyringskoder, drog du på hemmelige turnéer med Status Quo eller besluttede du dig bare for, at Yazoo ville give mulighed for en langt federe frisure?

Clarke: Jeg ville skrive sange OG være den kvindelige backing-sanger. Resten af gruppen var ikke helt enige.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA