x

Cher smider tøjet på nyt album

Cher smider tøjet på nyt album

Den amerikanske sangerinde Cher udgiver 23. september sit første nye studiealbum i 12 år. Cher har en lang karriere, der inkluderer alt fra Oscars, Emmys og Grammys til platinsælgende album bag sig. Sangerinden har siden 1960'erne været en tilbagevendende aktør på verdens hitlister og har altså nu tænkt sig at prøve at gøre det igen.

I forbindelse med det nye album har Cher offentliggjort et letpåklædt billede af sig selv på sin Twitter-profil. Billedet er også (med nogle ganske små forskelle) identisk med billedet på coveret til albummet, der får titlen "Closer to the Truth", og så er det jo oplagt at tale om den nøgne sandhed. Sandheden er nok snarere, at billedet har været en tur i PhotoShop, men det skal ikke afholde os fra at bringe det.

Sidst Cher gæstede Danmark var i juni 2004 i forbindelse med sin "Farewell Tour", der dengang blev betegnet som den sidste mulighed for at se sangerinden i Danmark nogensinde. Men hun har altså ikke sagt helt farvel endnu.

Cher – i hvert fald de originale dele – fyldte 20. maj 67 år. Hendes største kommercielle succes er albummet "Believe" fra 1998, et album, der har solgt over 20 millioner eksemplarer, og singlen og titelnummeret fra dette album har solgt over 11 millioner eksemplarer. Det var samtidig et af de første storhittende eksempler på den meget omdiskuterede vokaleffekt AutoTune. Hendes seneste album, "Living Proof" fra 2001, indeholdt i øvrigt singlen "The Music's No Good Without You", der var co-skrevet af den dansk-walisiske sanger og sangskriver James Thomas.

Nedenfor kan du se musikvideoen til albummets singleforløber, "Woman's World", hvor Cher dog har lidt mere tøj på kroppen:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA