x

Hør Thomas Dybdahls nye single fra stjerneproduceret album

Hør Thomas Dybdahls nye single fra stjerneproduceret album

Thomas Dybdahls sjette studiealbum, "What's Left Is Forever", udkommer den 23. september. Den talentfulde nordmand, der siden debuten "… That Great October Sound" fra 2002, har høstet stor anerkendelse i hjemlandet, men også internationalt. Nu fortsætter han altså sin succesfulde karriere, hvor han har fået den Grammy-vindende amerikanske producer Larry Klein til at producere.

- Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har været mere begejstret over et album, jeg skal til at udgive end det her. Det gjorde mig til en anden person.

Sådan siger Larry Klein om samarbejdet med Thomas Dybdahl. Klein har gennem sin mere end 30 år lange karriere arbejdet sammen med navne som Joni Michell, Tracy Chapman og Herbie Hancock, der ligesom Dybdahl dyrker inderlighed, variation og vellyd i musikken.

Til november vender Thomas Dybdahl tilbage til Danmark, hvor det bliver muligt at opleve ham i Aalborg, Aarhus, Odense, Herning og København. Find billetter via GAFFA Live. Ventetiden til både album og de danske koncertoplevelser kan udfyldes ved at give singlen "Man On A Wire", der er taget fra "What's Left Is Forever", et lyt her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA