x

GAFFA dækker Berlin Music Week

GAFFA dækker Berlin Music Week

Den tyske hovedstad Berlin sætter fra i dag og resten af ugen fuldt tryk på musikken med den årlige Berlin Music Week og Berlin Festival.

Begivenheden er dels en såkaldt musikbranchefestival, hvor koncertbookere, pladeselskabfolk, musikjournalister, artister og andre branchefolk mødes for at netværke, deltage i paneldebatter, seminarer, konferencer, uddele musikpriser og tage til nogle af de utallige showcasekoncerter, som foregår på over 30 forskellige spillesteder og klubber i hele Berlin.

Samtidig indeholder Berlin Music Week også den store Berlin Festival, der foregår fredag og lørdag direkte på den nedlagte lufthavn Tempelhof med headlinere som Blur, Pet Shop Boys, Björk (billedet), tyske MIA, Fritz Kalkbrenner og My Bloody Valentine.

Ud over adgang til festivalpladsen inde i lufthavnen har man som betalende gæst samtidig fri adgang til de hundredevis af koncerter og events, der foregår spredt over hele byen under Berlin Music Week, hvoraf især Ed Banger Records' 10-års jubilæumsfest med Justice og Sebastian på programmet forventes at blive et tilløbsstykke.

Danish Invasion
Den danske musikscene er ligesom tidligere år også flot repræsenteret på dette års Berlin Music Week. Allerede i aften kan man for eksempel opleve arrangementet Danish Invasion på Comet Club, hvor de danske stjerneskud Benjamin Kissi, Ice Cream Cathedral og Kadie Elder optræder ved en særlig showcase arrangeret af Dansk Musiker Forbund. Derudover er danske Asbjørn, Linkoban, Dinner og Rough Days For Diamond Trade også at finde på årets program.

Vejrudsigten lover sol og 23 grader under hele festivalen, og der stadig billetter at få til hele festivalen, hvis man skulle have lyst til at slå et smut forbi Berlin og opleve en af årets allersidste festivaler. Eller allerede er på de kanter.

Læs mere om Berlin Music Week og Berlin Festival her:
http://www.berlin-music-week.de/en/
http://www.berlinfestival.de/en.html


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA