x

Shantel & Bucovina Club Orkestar til Vega

Shantel & Bucovina Club Orkestar til Vega

Shantel & Bucovina Club Orkestar lægger igen vejen forbi Danmark, nærmere betegnet den 27. november, hvor de skal se, om de kan gentage succesen fra sidste år. Her de gav en forrygende koncert foran et udsolgt Lille Vega, hvor GAFFAs anmelder Mathias Sommer gav dem fem store stjerner med følgende ord:

"45 minutter senere kan man knap nok kende sig selv og lokalet. Stemningen har været eklektisk. Bandet har spillet røven ud af røjserne, og et stort område foran scenen har været en moshpit, selv på balkonen har folk hoppet," skrev Mathias Sommer om oplevelsen.

Shantel & Bucovina Club Orkestar er på mange måder et band, som skal opleves live, hvilket deres management også bekræfter: " Live-situationen er albummets kerne, hvilket har gjort lyden mere åben, rå, upoleret og risikofyldt - med et ord endnu mere farverig," . Om genren beskriver de musikken som: "Orientalske skalaer og mellemøstlige harmonier bliver blandet med klassikere indenfor folkemusikken…"

Frontmanden Shantel har en baggrund som dj i sit hjemland Tyskland, men fik på en ferie til moderens hjemstavn Bucovina inspiration til at blande den elektroniske verden med Balkan-toner. Projektet udviklede sig til en række Bucovina Club-aftner, som endte ud med en verdens-turné. Nu kan bandets igen opleves på Lille Vega. Billetter kan findes på billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA