x

Unge ildsjæle søsætter ny Aarhus-festival

Unge ildsjæle søsætter ny Aarhus-festival

Der bliver skabt et frirum i byhavens blomster, når Lydhaven Festival løber af stablen for første gang den 14. september. Det er en endagsfestival, der vil forsøge at skabe et friskt pust til Aarhus' byliv og den spirende musikscene.

Til festivalens ilddåb bliver det muligt at opleve roste kunstenere som Baby In Vain (billedet), Ice Cream Cathedral, Danni Toma og Navneløs. Herudover præsenteres en række andre upcoming navne, hvis genrer spænder over alt fra hiphop til punk til elektronisk.

Endagsfestivalens program og koncept er kreeret af folk, der er i øjenhøjde med det forventede publikum. Ni 17-årige ildsjæle står bag hele projekt Lydhaven. De syntes, at en festivalsplatform med fokus på musikken, publikum og et kreativt frirum for unge manglede, så de gjorde drømmen til en realitet.

Medarrangør af Lydhaven Miranda Glaser siger om festivalen:

- Vores scener bliver spækket med unge upcoming musikere med blod på tanden for at få deres musik frem i lyset. På Lydhaven får de en mulighed for at spille mellem etablerede artister og et større publikum, som forhåbentligt vil fremme deres navn. Kvaliteten i programmet er, at det er meget varieret i genrer, og det viser sindssygt mange aspekter af, hvad det vil sige at gå til koncert og festival i det hele taget.

Det er ikke tilfældigt, at festivalen har fået navnet Lydhaven. Folkene bag vil skabe en intim "havefest" på et af Aarhus' hyggeligste fristeder - nemlig byhaven bag Godsbanen. Her optræder gademusik, performanceart, digtoplæsning og visuelle installationer, mens festivalens koncerter foregår i B-huset og på Double Rainbow.

Køb din billet her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA