x

Vandt du The Cat Empire?

Vandt du The Cat Empire?

Den australske gruppe The Cat Empire er på vej til Danmark. Gruppen giver to koncerter herhjemme, nemlig på Train i Århus 8. juli og på Vega dagen efter 9. juli. Og den fodboldglade læser har nok bemærket, at 9. juli også er dagen, hvor finalen i fodbold-VM spilles. Så den kamp bliver naturligvis vist på storskærm inden koncerten, nærmere betegnet i Ideal Bar lige under koncertsalen. Og GAFFA havde faktisk fået et par håndfulde billetter til koncerten på Vega, som vi udlodder parvis i en konkurrence nedenfor. Mon ikke stemningen bliver kogende oven på VM-finalen?! Men først lidt om The Cat Empire:

For hvem katten er The Cat Empire? spørger du måske dig selv. Ja, gruppen, som blev dannet tilbage i 1999, er et kæmpe navn i hjemlandet, hvor deres seneste plade for nylig strøg direkte til tops på den officielle salgshitliste.

Bag navnet står en seks mands-konstellation af musikere, der leverer en original blanding af soul, funk, jazz, hiphop og reggae med inspiration fra alle fire verdenshjørner – og særdeles dansevenligt. Til tider kan The Cat Empire eksempelvis lyde som en blanding af The Streets og gammel Motown-soul, og det er faktisk ikke så dårligt.

Billetsalget til begge koncerter er i gang på Billetnet. Men som sagt kunne du vinde billetter til Vega-koncerten. Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Og svaret er: 4.

De heldige vindere, som har fået besked, er som følger. Tillykke!
Sophie Groslier
1660 Kbh V

Lis Sørensen
2765 Smørum

Mark Esdahl
2400 København NV

Charlotte Kusiak
4684 Holmegaard

Thomas Gotsch
2200 København N

Leise Hein Voss
2860 Søborg

Maria Frydendahl
4300 Holbæk

Lene Kjær
2720 Vanløse

Henrik Essay
2820 Gentofte

Inger Salomonsen
2860 Søborg

The Cat Empires hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA