x

Johnny Madsen 1988: Folk bliver jo skilt alligevel

Johnny Madsen 1988: Folk bliver jo skilt alligevel

GAFFA fylder 30 år i september, og det fejrer vi blandt andet med en citatsamling, hvor vi hver dag bringer et udvalg af de bedste citater fra vores mange, mange interviewofre gennem tiden – med et nyt år hver dag. Vi fortsætter med 1988 og arbejder os gennem måneden gradvist frem mod 2013.

Du kan læse alle de gamle magasiner og se de i alt 340 forsider i GAFFAs omfattende arkivsektion.

"Jeg skulle engang passe Peter A.G.'s hund i en uges tid. Jeg sad der i hans hus og røvkedede mig, og så begyndte hunden at hyle en bestemt melodi, som jeg så direkte har hugget."

– Lars Muhl, april 1988

"Jeg spillede en aften 'Det Mørke Jylland" for min søn på seks. Næste dag begynder han så pludselig at synge: 'Hvad mon der sker på Café Aben nu, ude i det virkelige liv?' Det var jo fantastisk. Man aner jo ikke, hvad der foregår i hovedet på ham."  

– Steffen Brandt, TV-2, september 1988

"Alle de der jeg-du-I-mig-tekster har kørt i tomgang for folk, og jeg vil gerne fortælle, at der er andet at skrive om … Der er også kærlighed til vinden, til jorden, til himlen, til alt, ikke? Og det synes jeg er langt mere interessant end den der evindelige slasken og sjasken i parforholdsproblematikken. Folk bliver jo skilt alligevel."

– Johnny Madsen, oktober 1988

Du kan læse alle de gamle magasiner og se de i alt 340 forsider i GAFFAs omfattende arkivsektion.

Gi' Et Nummer

Vi fejrer også jubilæet med udgivelsen af albummet "Gi' Et Nummer", hvor en række af landets pt. mest spændende artister har indspillet deres danske yndlingsnummer fra den periode, GAFFA har eksisteret, altså årrækken 1983-2013. Det betyder, at man kan høre fortolkninger af så forskellige danske navne som blandt andre Aqua, Superheroes og Kasper Winding udført af ligeledes forskellige kunstnere, der strækker sig fra Mikael Simpson til Nephew og The Floor Is Made Of Lava. Albummet bliver eksklusivt trykt i kun 3000 eksemplarer og ikke genoptrykt igen.

Overskuddet fra salget vil gå til Ungdommens Røde Kors, hvor pengene er øremærket til musikprojektet "URK præsenterer", hvor der blandt andet arrangeres non-profit-koncerter.

Læs mere om albummet og køb det via GAFFA Shop her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA