x

GAFFAs jubilæumsalbum ligger lunt på hitlisten

GAFFAs jubilæumsalbum ligger lunt på hitlisten

Denne uges album-top 40-hitliste er netop blevet offentliggjort, og GAFFAs jubilæumsalbum "Gi' Et Nummer" har sneget sig ind på en flot 12. plads. Albummet indeholder en række fortolkninger af landets pt. mest spændende artister, som har indspillet deres danske yndlingsnummer fra den periode, GAFFA har eksisteret, altså årrækken 1983-2013. Vi er selvfølgelig meget begejstrede for den flotte placering, ikke mindst fordi alt overskud fra salget går til Ungdommens Røde Kors, hvor pengene er øremærket til musikprojektet "URK præsenterer", hvor der blandt andet arrangeres non-profit-koncerter. Blandt de medvirkende på albummet er Nephew, der fortolker C.V. Jørgensen, Mikael Simpson, der har indspillet Thomas Helmig og Ulige Numre, der kaster sig over Danseorkestret.

En anden kunstner, som er stormet ind på hitlisten, er Bob Dylan, der er røget direkte ind som nummer to med opsamlingen "Another Self Portrait(1969-1971) – The Bootleg Series Vol. 10". Albummet fra Dylan udkom den 27. august og blev i sidste uge anmeldt af GAFFAs Espen Strunk, som også var yderst begejstret. Opsamlingen fik fem stjerner med ordene: " Det er så godt, at det er til at tude over – og sætter endnu en tyk streg under, at 'Bootleg Series'-rækken ikke (kun) er pladeselskabets pengemaskine, men samtidig en guldgrube under fortsat afdækning. Eminent, simpelthen."

Øverst på toppen af denne uges albumhitliste befinder Marie Key sig igen. Efter at hun de sidste to uger har ligget nummer to, er hun atter på tronen med det bedst sælgende album, "De Her Dage", der i alt har præget hitlisten i 44 uger.

Ugens øvrige nyheder i top 40 er Avenged Sevenfold, der går ind som nummer seks med "Hail to the King" – så vidt vides det amerikanske metalbands bedste danske hitlisteplacering til dato – Pokey Lafarge, som debuterer som nummer 20 med albummet af samme navn, Franz Ferdinand, der er nye på en 29. plads med "Right Thoughts, Right Words, Right Action", nyligt Tønder-aktuelle Sinéad O'Connor, som debuterer som nummer 31 med "How About I Be Me (And You Be You)", Eric Saade, der går ind som nummer 35 med "Forgive" og endelig Red Molly, der debuterer som nummer 40 med "Red Molly".

Som i sidste uge toppes tracklisten af Burhan G's "Kalder Mig Hjem" og streaminghitlisten af Envy og "Am I Wrong?"

Du kan se alle de danske hitlister her.

GAFFAs "Gi' Et Nummer" er stadig på hylderne, så hvis du vil høre lidt god musik og samtidig støtte op om et godt formål, så kan du købe albummet via GAFFA Shop.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA