Koncert-festen fortsætter til Images Festival

Koncert-festen fortsætter til Images Festival

Københavnerne mødte talstærkt op, da Images Festival åbnede fredag aften i sidste uge på Dronning Louises Bro. Over 10.000 festglade og musikinteresserede københavnere mødte op og dansede på broen. Den forestående weekend byder igen på gratiskoncerter i verdensklasse – under åben himmel. Og med weekendens vejrmeldinger ser det ud til, at vi alle lige bliver beriget med et sidste skud sommer til at forsøde festivalstemningen med.

I aften går det løs igen på hipsterbroens nye, store danskegulv, når blandt andre den Assad-kritiske rapper fra Syrien, Omar Offendum, træder på scenen. Mere aktuelt bliver det vist ikke. Han assisteres af det danske hiphop-navn Phase 5, og de vil samle publikum omkring et sammensurium af sprængfarlig, politisk rap. Showet starter klokken 22.00. Lørdagens musikprogram byder blandt andet på African Experience, den amerikansk-indiske Alo Wala, og sidst, men ikke mindst, giver den danske dj-duo Den Sorte Skole deres sidste københavner-koncert i år. Festlighederne starter klokken 19.00. Sidstnævnte udtaler sig således om festivalen:

- Danmark flyder over med festivaler, men Images Festival er årets mest interessante. Mere end 300 musikere, forfattere, graffitimalere, filmskabere og alt muligt andet kulturelt godtfolk fra knap halvtreds lande er kommet til lands for at give os et indblik i dele af verden, vi ved alt for lidt om.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA