x

Se Coldplays nye musikvideo

Se Coldplays nye musikvideo

Coldplay skulle efter sigende være i gang med en opfølger til deres seneste album "Mylo Xyloto", der kom i 2011. Hvordan det går med det projekt, melder historien ikke noget om, men sikkert er det, at det engelske stjerneband for nylig udgav en ny single. Den har fået titlen "Atlas" og medvirker på soundtracket til den kommende film "The Hunger Games: Catching Fire", som er sat til at ramme biograferne den 22. november.

"Jeg har stor respekt og nærer dyb beundring for Coldplay, og vi er meget glade for, hvordan bandet har tilsluttet sig vores idéer og temaerne i filmen. Vi kan ikke vente med at dele musikken med publikum på hele kloden," siger instruktøren Francis Lawrence.

Det er første gang nogensinde, at Coldplay har indspillet en sang specifikt til brug i en film. Om singlen kommer til at se dagens lys på et eventuelt kommende album, kan kun tiden vise.

Coldplay er nu aktuelle med en "lyric video" til sangen, altså en video, hvor man kan se teksten i en kunstnerisk grafik, uden at der er tale om en traditionel musikvideo – den kommer formodentlig på et senere tidspunkt.

Se videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA