x

Dødsulykke ved P3's jubilæumsfest

Dødsulykke ved P3's jubilæumsfest

En person blev dræbt, og en anden blev kvæstet efter en faldulykke lørdag aften på Trekroner Fortet i Øresund, hvor DR fejrede P3's 50 års jubilæumsfest, oplyser Københavns Politi. Ifølge Ekstra Bladet er den dræbte en 32-årig mand, mens den kvæstede er en mand på 34 år. De pårørende er underrettet.

Ifølge politiet gik de to tæt ved vandkanten, hvor de gled i noget græs og faldt fire meter ned, hvor de landede på nogle kampesten. Den kvæstede person er indlagt og er uden for livsfare.

Politiet ved endnu ikke, om de to personer deltog i DRs jubilæumsfest, eller om de var på Trekroner Fortet i anden anledning.

DR's kulturdirektør, Morten Hesseldahl, bekræfter, at ulykken skete under fejringen af P3-jubilæet:

– Jeg er dybt berørt af den forfærdelige ulykke. Det er dybt tragisk, hvad der er sket, og vi tænker på de efterladte. Vi er nu sammen med politiet i færd med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ulykken og vender tilbage, når vi har nyt i sagen.

Ifølge politiet overskred ofrene for ulykken ikke nogen afspærring. Vagtchef Mads Firling fortæller til Ekstra Bladet:

– Vi har været derude og lavet vores gerningsstedundersøgelse, og vi har umiddelbart ikke registreret direkte overtrædelser, men derfor kan det da godt være, at man ved lignende arrangementer skal prøve at lave nogle tiltag.

Læs en længere reportage fra arrangementet her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA