x

MC Ollie vandt MC's Fight Night

MC Ollie vandt MC's Fight Night

Se masser af billeder fra showet i GAFFAs gallerisektion

Der er gået to år, siden freestyle-rapkonkurrencen MC's Fight Night sidst har været på banen. I år var Tivoli valgt som skueplads. Umiddelbart kunne dette virke som en dårlig idé, men faktisk viste det sig at være det bedste valg. Midt i alle turistfælderne stod en stor boksering, som alle havde mulighed for at se, om man havde betalt 90 eller 600 kroner.
 DJ Noize leverede, som altid, et perfekt beat bag alt.

Mange rappere var på spil i år. Og spændende var det at se dem alle dyste mod hinanden.
 I år var der flere rappere fra henholdsvis Sjælland og Jylland, som kørte meget på generaliseringerne om Øst- versus Vest-Danmark. Lidt kedeligt, men alligevel forståeligt.


Somr, Ebanovic, Spasmageren, Roar og MC Ollie var blandt de bedre deltagere. Alle havde gode flows, men der var ingen tvivl om, hvem vinderen var. 

En del af rimene var dog noget kedelige i år. Visse rappere skar imidlertid igennem med lettere skarpe rim, og blandt disse kan nævnes MC Ollie og Ebanovic.

MC Ollie vandt stort – som han i øvrigt også gjorde i 2011. Som en af de få var han god til at rappe om andet end modstanderens mor. Der var intelligens bag alt, han spyttede, frem for hos de andre, som oftest havde "du-ser-ud-som-du-gør"-rim. Kedeligt! Med sejren følger 40.000 kroner.Tivoli var som nævnt et perfekt sted at afholde MC's Fight Night, da der var plads til alle, og selv de mindst betalende kunne få lov til at få en del af showet. Man kan håbe, at arrangementet bliver afholdt samme sted næste år.

Se masser af billeder fra showet i GAFFAs gallerisektion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA