x

Britney Spears skyder ny, letpåklædt musikvideo

Britney Spears skyder ny, letpåklædt musikvideo

Britney Spears arbejder hårdt for tiden. Under hashtaget #workbitch poster hun dagligt nye, arbejdsrelaterede informationer til sine mere end 1,4 millioner følgere på Instagram. I går smed hun et billede op af sig selv, taget gennem en kameralinse, hvor hun danser i bikini – sundere end nogensinde. I dag er det så blevet hundrede procent bekræftet, at det, der foregår, er indspilningerne af en ny video.

"Gonna get my tan on in the desert in between shots of the #workbitch set today. It's HOT out there people!!!! #desert #heatwave #workbitchday2"

For godt to uger siden lagde det blonde ikon et billede ud, hvor eneste skrift var "28 Days". For tre dage siden blev det tranformeret til "10 Days". Mon ikke vi snart får lov til at høre den nye single fra den reetablerede sangerinde inden længe og får syn for sagn, når den igangværende videoskydning er overstået?

Rygterne om det nye track svirer allerede i musikverdenen, og det siges, at singlen indeholder et sample af RuPauls hit "Supermodel (You Better Work)" tilbage fra 1992. Britney Spears skal interviewes i tv-programmet Good Morning America den 17. september, hvor hun vil komme med en stor afsløring. Sikkert noget med den nye single og et tilhørende album.

Siden Spears udgav sit første album tilbage i 1999, "… Baby One More Time", har hun solgt mere end 95 millioner plader på verdensplan og er den ottende mest sælgende kvindelige kunstner i amerikansk musikhistorie. Hun har vundet et utal af priser, og hendes karriere har budt på både op- og nedture i musikken, og især også på den private front. Nu ser det dog ud til, at den voksne Britney hviler mere i sig selv og har fået styr på tilværelsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA