Rasmus Seebach i Vild Med Dans

Rasmus Seebach i Vild Med Dans

Den nye single "Olivia" er allerede blevet spillet flittigt af Rasmus Seebach under sommerens mange koncerter. Fredag den 13. september udkommer førstesinglen fra hans kommende tredje album, der har fået titlen "Ingen Kan Love Dig I Morgen". Samme dag synger han for første gang på tv singlen, når han optræder i sæsonpremieren af Vild Med Dans.

- Jeg ved, at rigtig mange danskere glæder sig til, at efterårets yndlingsprogram Vild Med Dans går i luften. Så vi skal selvfølgelig have besøg af Danmarks mest elskede kunstner, når vi går i luften for tiende gang. Vild Med Dans er en fest for alle, og det er en stor ære at få besøg af Rasmus Seebach, som har valgt at synge sin nye musik til vores premiere. Vi glæder os så meget til at komme i gang. Hele holdet står og tripper, og det er bare en ekstra gave til vores seere og Rasmus' fans, at de ud over en masse dejlig dans også får lov til at nyde Rasmus hos os, siger TV2's underholdningschef, Gitte Madsen.

Siden 2009, hvor Rasmus Seebach brød igennem med hittet "Engel" fra det selvbetitlede debutalbum, er han blevet verdenskendt i Danmark. Med hits som "Lidt i Fem", "Natteravn", "I Mine Øjne" og "Millionær" har han i den grad gjort sig bemærket på de danske radiostationer og i de danske medier. Den folkekære sanger har solgt mere end 495.000 eksemplarer af albums og live-dvd'er, hvilket på siges at være imponerende salgstal for en dansk artist. Seebach glæder sig til at tone frem på danskernes skærm:

- Jeg glæder mig helt vildt til at skulle optræde med "Olivia". Jeg har gjort mig virkelig umage og arbejdet i lang tid på at gøre sangen færdig, så jeg kan ikke finde en bedre måde at præsentere den for folk på end i selskab med hele Danmark og Vild Med Dans. Jeg ser frem til en god og sjov aften på dansegulvet og kan næsten ikke vente med at høre, hvad folk derude siger til sangen, siger Rasmus Seebach.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA