x

Se Arcade Fires nye musikvideo

Se Arcade Fires nye musikvideo

I sidste uge skrev vi om Arcade Fire, deres kryptiske beskeder og teasende videoer. Nu er tiden endelig kommet, hvor canadierne smider deres nye sang på gaden, den syv et halvt minut lange "Reflektor", der samtidig er titlen på det kommende og meget imødesete album, som udkommer 28. oktober. Sangen er netop blevet offentliggjort sammen med en musikvideo. Samtidig bekræfter David Bowie på sin Facebook-profil, at han synger kor på nummeret, som det blandt andet kan høres cirka fem minutter inde i sangen.

"Reflektor" blev tidligere på dagen lækket, men pladeselskabet reagerede meget hurtigt og fik fjernet de fleste links til sangen, der er den første udgivelse siden 2010-albummet "The Suburbs". Bandets tredje album fik stor succes, og forventningerne til opfølgeren er høje – ikke mindst på grund af bandets egen promovering og virale kampagner.

Videoen til "Reflektor" er instrueret af stjernefotograf og instruktør Anton Corbijn, mens sangen er produceret af LCD Soundsystems James Murphy. Han har udtalt om det nye album: "Det lyder som Arcade Fire på den måde, som kun Arcade Fire kan lyde som Arcade Fire på, forstår du? Det er virkelig fucking episk. Seriøst. Jeg føler faktisk, at jeg på nuværende tidspunkt er for tæt på det hele til at tale om det og gøre det ordentligt."

Det musikalske kollektiv udgav deres debutalbum "Funeral" tilbage i 2004. Det blev efterfulgt af "Neon Bible" i 2007 og "The Suburbs" i 2010.

Se "Reflektor" lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA