x

Mød Agnes Obel på Biblioteket Frederiksberg

Mød Agnes Obel på Biblioteket Frederiksberg

Du kan helt eksklusivt høre Agnes Obels nye album "Aventine" seks dage før udgivelsen på Biblioteket Frederiksberg, til GAFFA Library Sessions. Der vil være live-interview med Agnes Obel, og du har mulighed for at stille dine egne spørgsmål og vinde eksklusive præmier, ligesom du kort kan møde og måske få et billede med stjernen, hvis du er heldig.
 
Agnes Obel udgiver mandag den 30. september sit længe ventede andet album "Aventine", opfølgeren til den anmelderroste debut "Philharmonics". Et album, som har solgt lige omkring en halv million eksemplarer i Europa og har fået guld i Holland, platin i Belgien og Frankrig og femdobbelt platin i Danmark. Og så modtog Agnes Obel fem Danish Music Awards i 2011 for debutalbummet, ligesom hun fik en European Border Breakers Award 2012.
 
Agnes Obels eneste danske koncert i dette efterår er mandag d. 28. oktober i Det Kongelige Teater, og deltagere ved GAFFA Library Sessions,
der indtaster de bedste spørgsmål på GAFFAs Facebook-begivenhed, har mulighed for at vinde billetter til denne koncert samt det nye album i et deluxe bokssæt.
 
GAFFA Library Sessions er et nyt initiativ med en række åbne, offentlige interviews med GAFFAs Henrik Tuxen som moderator/interviewer på Biblioteket Frederiksberg. Billetterne til første arrangement, som finder sted i dag tirsdag den 10. september med Tim Christensen, blev revet væk.
 
Der vil til GAFFA Library Sessions være salg af billig fadøl med mere. Arrangementet er gratis, men man skal have en billet.
Disse frigives 14 dage før, og billetter til Agnes Obel kan afhentes på Biblioteket Frederiksberg fra i dag tirsdag den 10. september klokken 10:00 eller printes via Billet Expressen.
 
Der er begrænset kapacitet, så du skal være hurtig for at sikre dig billet. GAFFA Plus har reserveret et begrænset antal billetter for sine Guld-medlemmer. Se mere her.
 
Initiativet GAFFA Library Sessions skal ses som en ny platform, der giver en ny form for oplevelse for såvel publikum som kunstner, samtidig med at man inddrager et af hovedstadsområdets fine rum som ramme, fortæller Henrik Tuxen:

– Arrangementerne giver publikum mulighed for at komme helt tæt på artisterne, få deres egne kommentarer og selv få lejlighed til at stille spørgsmål. Mange kunstnere bakker op om initiativet, og vi tror på, at det bliver et nyt, spændende vindue, der er sjovt for alle parter og satser på, at det bliver en tilbagevendende begivenhed.
 
Agnes Obel
Dato: Tirsdag den 24. september
Tid: 19:00
Sted: Biblioteket Frederiksberg, Falkoner Plads 3, 2000 Frederiksberg.
Billetter via Billet Expressen

Opdatering:
Alle billetter til arrangementet er nu udsolgt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA