x

Se dig selv i Arcade Fires musikvideo

Se dig selv i Arcade Fires musikvideo

De udgiver singlen "Reflektor" featuring David Bowie med en tilhørende musikvideo. Og så udgiver de lige en musikvideo mere til samme single. Arcade Fire er kommet ordentligt i vælten, efter at de gennem længere tid har lagt op til et brag af en release. I går blev det så tid til at få udløst spændingen. Den første video er en ganske normal og velproduceret musikvideo instrueret af Anton Corbijn. Den anden video er en nytænkende, interaktiv video, hvor man følger en ung, haitiansk kvinde og selv deltager – hvis man har det rigtige udstyr. Den er instrueret af Vincent Morisset.

Videoen integrerer seeren via vedkommendes mus, mobiltelefon eller tablet, der er programmeret til at kontrollere effekterne i de forskellige scener – ved at gøre seeren til "The Reflektor". Når man først er inde i videoen, kan man orientere sig gennem en ung kvindes rejse imellem to verdener. Med holografiske scener er det muligt for seerne at se deres eget spejlbillede på skærmen – takket være kameraerne på det forskellige udstyr.

"Reflektor" blev lækket før tid, men pladeselskabet reagerede meget hurtigt og fik fjernet de fleste links til sangen, der er den første udgivelse siden 2010-albummet "The Suburbs". Bandets tredje album fik stor succes, og forventningerne til opfølgeren er høje – ikke mindst på grund af bandets egen promovering og virale kampagner. Nu er førstesinglen og det tilhørende visuelle udtryk blevet offentliggjort, så nu er det bare at vente på resten af pladen, der udkommer den 28. oktober.

Se og prøv Arcade Fires video til Reflektor her.

Se en "behind the scenes"-video:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA