x

Film på vej om Jeff Buckley

Film på vej om Jeff Buckley

Det lader nu til, at Jeff Buckleys mor, Mary Guibert, har fundet et projekt, som hun mener, vil kunne være sandt mod historien om Buckleys liv og levned, på både godt og ondt. Guibert har ellers, siden sønnens død for 9 år siden, kategorisk afvist alle tilnærmelser fra filmverdenen, da hun har været imod den glamouriserende tendens, der har været i den slags biografiske film.

Det har ændret sig nu, og hun skriver således i et brev på Jeff Buckleys officielle hjemmeside, at hun efter nyere film som ”Walk the Line” og ”Finding Neverland” føler, at det er det rette tidspunkt at søsætte projektet.

Indtil videre har Guibert allieret sig med ”Finding Neverland”s producer, Michelle Sy, og den unge filmmager Brian Jun. Da manuskriptet ikke er færdigskrevet, er der ikke kommet nogle skuespillernavne eller en titel på bordet endnu.

Jeff Buckley, der døde i en drukneulykke i Memphis i 1997, var elsket og respekteret af såvel musikerkollegaer som fans, ikke mindst på grund af hans meget specielle, inderlige stil, både som sanger og sangskriver. Buckley blev kun 30 år.

Jeff Buckleys officielle hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA