x

Se Jonny Hefty og Jøden med bar røv

Se Jonny Hefty og Jøden med bar røv

På trods af en mindre forsinkelse er det nu en realitet, at det umage (og dog så synkrone) makkerpar Jonny Hefty og Jøden smider et fælles album på gaden. Det sker den 30. september på Gamle Dreng Music i samarbejde med Playground Music.

Albummet med titlen "Den Fede" er blevet til i samarbejde med den anerkendte, danske dj Static, der fik fem stjerner af GAFFA for sin solodebut "Rolig Under Pres". "Den Fede" er en god omgang humoristisk jyderap, der sætter spot på både de gode gamle dage, hvor protestsange var moderne og blander det med gedigne røverhistorier fra livet på landevejen. Der er ingen gæstestjerner, kun et par udvalgte samples fra den danske sangskat – Søren Kragh-Jacobsen, Young Flowers og Benny fra Olsen Banden.

I år 2000 medvirkede Jøden på Jonny Heftys ep "Hængerøv Og Håndtegn" og siden da har det musikalske makkerpar lavet utallige ting sammen. Blandt andet på Jødens album "Monkeyjuice" og som gæster på andres plader og produktioner. De to venner har varmet op med singler som "Gamle Dreng", "Vi Går Aldrig Hjem" og "Tung Som En Sten" og har lavet et masse gale videoer og druk-o-mentarfilm og turneret landet på kryds og tværs – oftest i en tung tåge af røg.

Singlen "Kom Igen" er også blevet tildelt en musikvideo, hvor de to spasmagere tager tykt pis på den danske musikbranches enorme fokus på reggaemusik og dancehall. Blandt andre Djämes Bräun får et vink med på vejen. I disses musikvideo til "Kom Og Gi' Mig Alle Dine Penge" drøner duoen rundt på et par Puch Maxis. I videoen til "Kom Igen" gør Jøden og Hefty det samme, bortset fra at sædet er et lokum, og de to hovedpersoner er splitternøgne.

Se videoen til singleforløberen "Kom Igen" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA