x

Hør The Roots’ nye album med Elvis Costello

Hør The Roots’ nye album med Elvis Costello

På mandag udkommer albummet "Wise Up Ghost", hvor The Roots og Elvis Costello lader deres musikalske meritter gå op i en højere enhed. Men allerede nu har bandet annonceret, at albummet kan streames i fuld længde (og forudbestilles).
 
Elvis Costello har længe været inspireret af lyden og idéen i de såkaldte "Muscle Shoals"-studier, hvor førende afro-amerikanske artister (som for eksempel Duane Allman og Wilson Pickett) jammede med hvide studiemusikere. Efter at have spillet med The Roots på "Late Night With Jimmy Fallon", hvor de er husorkester, lavede briten således en moderne "Muscle Shoals" med omvendt fortegn.
 
Det er ikke første gang, at The Roots indspiller et helt album i samarbejde med en anden kunstner. Æren er tidligere tilfaldet Betty Wright på "Betty Wright: The Movie" og John Legend på "Wake Up!", hvor sidsnævnte modtog en fem-stjernet anmeldelse af GAFFA. Costello har også lavet flere hele album med andre navne, blandt andre Burt Bacharach og Allen Toussaint.
 
Ud over "Wise Up Ghost" har The Roots annonceret, at de også udgiver et album i eget navn i år. Et album, der har fået titlen "& Then You Shoot Your Cousin".
 
Indtil da kan du høre "Wise Up Ghost" her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA